Het TantraWijzer Kernteam

Wendy Doeleman
Voorzitter

"Het is mijn wens dat over een paar jaar tantra net zo geaccepteerd is als yoga en dat we een transparant en professioneel werkveld hebben, waarin er voor ieder wat wils is."

Direct contact opnemen: Wendy@blissyourbody.nl

Janne van Berkel
Penningmeester

"TantraWijzer biedt voor mij de ruimte om de veelkleurigheid van Tantra te laten zien, om de schoonheid en wijsheid van de traditie te delen, en als professionals samen te groeien in contact met de samenleving."

Direct contact opnemen: Janne@Aghora.nl

Hilde Roberts
Secretaris

"In de tijd dat ik me voor het eerst de vraag stelde wat tantra is (Het kan niet zo seks gericht zijn als vaak het beeld is – wat is het wel?) en het voor mij kan betekenen, hoopte ik op een aanwijzing waar de zoektocht te beginnen. Tantrawijzer kan dat zijn."

Direct contact opnemen: yogavira.almere@gmail.com

Eli te Winkel
Algemeen bestuurslid

"Met TantraWijzer wil ik bijdragen aan helderheid scheppen in de prachtige veelzijdigheid van tantra voor beginnende en ervaren zoekers. En bijdragen aan het bijeenbrengen van professionals om van en met elkaar te leren, zodat er een sterker en transparanter werkveld kan ontstaan."

Direct contact opnemen: eli@foreffect.nl

Corine Lavrijssen
Algemeen bestuurslid

"Tantra herbergt een prachtige levensfilosofie. Ik draag haar graag uit en wil mijn bijdrage leveren anderen te ondersteunen dit ook te doen. Graag inspireer ik het veld om tantra respectvol, passievol en authentiek uit te dragen, als een manier van zijn die natuurlijk aanvoelt voor aanbieder en ontvanger."

Direct contact opnemen: corine@hetpotentieel.nl