Richtlijnen en Gedragsregels Klantervaringen

Het delen van jouw ervaring kan anderen helpen een beter beeld te krijgen van een aanbieder, en te bepalen of een aanbieder past bij hun wensen. Om te zorgen dat de klantervaringen op TantraWijzer waardevol blijven voor bezoekers, moeten ze voldoen aan een aantal richtlijnen en gedragsregels.

- Je schrijft op basis van je eigen ervaring en mening.

Vertel alleen over jouw ervaring als (betalende) klant. Een ervaring op basis van 'horen zeggen' is niet jouw eigen ervaring en daarom niet toegestaan.

- Zorg dat je het netjes houdt.

Geef je mening, maar doe dit op een respectvolle manier. Onthoud je van bedreigingen, liegen, discriminatie, haat zaaiende teksten, intimidatie en/of beledigen van personen etc. Ook het direct aanvallen van personen of personeel is niet toegestaan.

- Houd privé-informatie privé.

Vermeld geen privacy-gevoelige informatie. Dit geldt voor jouw gegevens, maar zeker voor die van een aanbieder, of bijvoorbeeld andere deelnemers uit een workshop. Denk aan voor- en achternaam, adres, leeftijd, telefoonnummer of woonplaats. Het is niet toegestaan om een link naar een andere website op te nemen in een klantervaring.

- Schrijf geen valse of bevooroordeelde reviews.

Verzin geen ervaringen en schrijf geen review wanneer je nauw verbonden bent met of een concurrent bent van een bepaalde aanbieder. Het is niet toegestaan een klantervaring te schrijven wanneer je hier door een ander voor betaald wordt. Maak ook geen reclame of promotie voor jezelf of een ander.

- Onthoud je van beschuldiging van misbruik of andere misdrijven.

Als klant heb je de mogelijkheid om al je ervaringen, zowel positief als negatief, te delen. Het openbaar beschuldigen van iemand kan gezien worden als smaad of laster. Als TantraWijzer zijn wij verplicht die inhoud te verwijderen. Wanneer er sprake is van een strafbaar feit raden we je aan om aangifte te doen en kan je hier melding van maken bij TantraWijzer.

Wanneer een klantervaring in strijd is met bovenstaande richtlijnen behoudt TantraWijzer zich het recht voor om deze niet op de website te tonen. De inhoud van een klantervaring blijft jouw eigendom. Je kunt altijd contact opnemen met TantraWijzer om jouw bericht te wijzigen of verwijderen.